Kontakt

Vad roligt att du vill kontakta mig! Jag svarar gärna på frågor och diskuterar ämnen som du tycker är  intressanta. Gällande frågor som du vill att jag bör ta upp, alternativt skriver mer om i bloggen så ber jag dig maila mig till info@dinhundskola.se. Har du en egen blogg är det roligt om du bilägger den i mailen!

Om du har feedback eller vill berätta om hur jag kunde hjälpa dig och Din Hund vore jag tacksam om du vill skriva om det här nedan!

Scanna koden med en QR-kod-läsare och automatiskt ladda ned mina kontaktuppgifter.

Susanne Staiger Hansson

Besöksadress: Västra Stale, Bokenäs Uddevalla

Vägbeskrivning: Se karta nedan!

Telefon: 0703 325 123

Email: info[at]dinhundskola.se

Jag kommer hem till dig och Din Hund om du önskar så!

Alla besök efter överenskommen tid! Välkommen!


DinHundskolas träningsplats och egen mark,  Stale Bokenäs.

 • Hej Susanne!
  Vi pratades vid i telefon för några veckor sedan angående retrieverhelg, kantarellsök och prova på träning på söndagar (om jag inte minns fel.) jag tänkte bara höra med dig lite om vi har kommit med på någon av dessa tillfällen?

  Mvh Annelie och Zixten (0762002199)

  • Hej!
   Vi skulle oxå vara intresserade av kantarellsök. Nu ska vi ju dock börja med valpkurs, lillkillen är 5 månader men det vore jättekul även med kantarellsök.

  • Hej Carol,
   vad kul att ni är intresserade av kantarellsök också. Det är verkligen jätteroligt att ha en gemensam sysselsättning i skogen! Tror att nästa höst kunde bli bra för den kursen. Börja ni med valpkursen. Efter det rekommenderar jag klicker- eller unghundskurs. På mina kurser rekommenderar jag klicker som grund för kantarellsök och nosework. Ni får mer info av mig på valpkursen! 🙂 Välkomna!

 • Tack för hjälpen i torsdags Susanne! Nu har jag införskaffat mig en hundpipa i ben. Ska bara hitta ett enskilt ställe där jag kan träna på att få till blåssignalerna bra innan jag börjar träna Otto.

  Ett förslag på temakväll är apportering. Hade varit roligt att lära sig lite vad man kan göra för övningar med apportering, både enkla och mer avancerade, och hur man börjar träna för detta.

  Hälsningar Anneli med Otto

 • Tack Susanne för en jätterolig och lärorik söndag, så kul…hälsar Silvi och Abbe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s