Nyheter!


Välkommen till DinHundskola!

DinHundskola finns för Dig och DinHund som vill  gå kurs, få privat coachning, träna, släppa din hund i rastgården eller bara ta en promenad på markerna!

Nu är vårterminen, som startar den 6/2, uppdaterad! Hoppas du hittar en kurs som passar Dig och Din Hund! Välkommen med din anmälan!

Vi har haft en fullbokad och trevlig termin så här långt på DinHundskola! Vi har kunnat hålla till och träna våra hundar utomhus! Dessutom har ni alla respekterat och tagit hänsyn i Coronatider! Tack!

Nu  tar jag semester, faktiskt hela december! 🙂

Det finns ett fåtal  tider kvar för privat coachning i januari månad. 

Nytt nästa termin är att

 jag inleder jag ett samarbete med Maria Olsson från företaget FRT HundFys.

Maria kommer inledningsvis att hålla en Massagekurs på DinHundskola måndagar 1 och 15 mars kl. 18 – 19.30 samt ev kl. 15 – 16.30, kostnad för hela kursen (2 tillfällen),  650:-.

Läs gärna mer https://www.frthundfys.se/massage-for-hemmabruk

Vidare kommer Maria att hålla bl a aktivitetspromenader mm på DinHundskola under våren! Vi hoppas på ett givande och trevligt samarbete!

Dessutom kommer Sofia Wingård, som går Hundlinjen på Real Gymnasiet, Trollhättan och dessutom tävlar med framgång i Agility, att hålla en Introkurs i Agility v. 24. Läs gärna mer under ”Vardagslydnad”!

………. 

Privat coachning –  välkommen att boka tid för privat coachning med DinHund/valp! Skriv ett mail på info@dinhundskola.se med liten beskrivning så hör jag av mig per telefon eller mail ang tider. Jag bokar tider efter hand och gör allt för att hitta en tid för dig och Din Hund så snart som möjligt!

Vill du hyra anläggningen för t ex en kennelträff, trimkurs el dyl   – läs mer https://dinhundskola.se/traningshall/

Jag önskar ER ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

TACK alla fantastiska hundar och hundägare för att ni gör DinHundskola

så positiv och levande!  

Du kan följa DinHundskola på Facebook och Instagram!