Nyheter!


Välkommen till DinHundskola!

DinHundskola finns för Dig och DinHund som vill  gå kurs, få privat coachning, träna, släppa din hund i rastgården eller bara ta en promenad på markerna!

Så snabbt en termin går, men den är ju inte riktigt slut än, som tur är! 🙂 Nu är nästa termin, höstens kurser i stort sett klara och finns på hemsidan! Jag hoppas att du som har gått kurs eller ännu inte besökt DinHundskola hittar en kurs som passar Dig och Din Hund!

Jag vill tacka alla fina 2- och 4-benta kursare för en givande termin tillsammans!

Nu har snart 8 år gått sen vi startade kurser på Stale, DinHundskola! Det har varit ett nöje att följa er alla och många av er på flertalet kurser och träffar! Jag vill rikta ett STORT GRATTIS till er som nu också är ute och tävlar i både lydnad, rallylydnad, Nose Work och apportering – det är inte utan att man blir lite stolt!

I sommar kommer vi att ha intensivkurs i Nose Work och Valpkurser! Vidare blir det några Valpträffar!

En Sommardag med Din Hund!

Söndagen 16 juni ordnar vi en heldag för Dig och Din Hund! Kl. 11, skogspromenad med fika som du tar med! Från ca 12.30 kan du grilla korv, ta med dig egen! Mellan kl. 13 och 15 får du prova på hundsporterna Rallylydnad och Nose Work! Som avslutning kan du delta eller titta på när vi har en liten inofficiell Rallylydnadstävling! Vill du anmäla dig till höstens kurser denna dag går det bra! Välkomna!

 

Nästa termin startar den 20 augusti! Välkomna!

… 

Privat coachning –  välkommen att boka tid för privat coachning med DinHund/valp! Skriv ett mail på info@dinhundskola.se med liten beskrivning så hör jag av mig per telefon eller mail ang tider. Jag bokar tider efter hand och gör allt för att hitta en tid för dig och Din Hund så snart som möjligt!

Vill du hyra anläggningen för t ex en kennelträff, trimkurs el dyl   – läs mer https://dinhundskola.se/traningshall/

TACK alla fantastiska hundar och hundägare för att ni gör DinHundskola

så positiv och levande!  

Du kan följa DinHundskola på Facebook och Instagram!

Annonser