Nyheter!


Välkommen till DinHundskola!

DinHundskola finns för Dig och DinHund som vill  gå kurs, få privat coachning, träna, släppa din hund i rastgården eller bara ta en promenad på markerna! Vi hoppas att du kan hitta en kurs för Dig och Din Hund,  för valpen, unghunden, vardagslydnad, lydnad, rallylydnad, hundmöten, tricks med klicker, apportering, personspår eller Nose Work!

Sommaren har kommit och det med besked! Sensommarens kurser är planerade och hemsidan  är uppdaterad! Vi hoppas så klart att du hittar en kurs som passar Dig och Din Hund så att vi ses igen! Hoppas också att du som inte har besökt oss än kommer att trivas på DinHundskola!

Ja, eftersom det går så fort börjar vi, och även du hundägare ser jag, att tänka på nästa termins kurser som startar 21 augusti. Hemsidan uppdateras inom kort!

I juni månad har blivande instruktören Martin Stenröse en valpkurs och en kurs i vardagslydnad på DinHundskola! Så lyxigt att verksamhet är igång fast jag har semester! 🙂 Vi önskar Martin lycka till i sin nya profession!

Önskemål finns bl a om en Valpträff/Valplek, Nose Work för valpar. Vi återkommer inom kort!

Vi önskar Dig och Din Hund en riktigt härlig och solig sommar tillsammans!

TACK alla fantastiska hundar och hundägare för att ni gör DinHundskola så positiv och levande! 

Privat coaching –  välkommen att boka tid för privat coaching med DinHund/valp! Skriv ett mail på info@dinhundskola.se med liten beskrivning så hör jag av mig per telefon eller mail ang tider. Jag bokar tider efter hand och gör allt för att hitta en tid för dig och Din Hund så snart som möjligt!

Vill du hyra anläggningen för t ex en kennelträff, trimkurs el dyl   – läs mer https://dinhundskola.se/traningshall/

 

VÄLKOMNA!

Du kan följa DinHundskola på Facebook och Instagram också!

Annonser