Nyheter!


Välkommen till DinHundskola!

DinHundskola finns för Dig och DinHund som vill  gå kurs, få privat coachning, träna, släppa din hund i rastgården eller bara ta en promenad på markerna! Vi hoppas att du kan hitta en kurs för Dig och Din Hund,  för valpen, unghunden, vardagslydnad, lydnad, rallylydnad, hundmöten, tricks med klicker, apportering, personspår eller Nose Work!

Höstens kurser är planerade och hemsidan  är uppdaterad! Vi hoppas så klart att du hittar en kurs som passar Dig och Din Hund så att vi ses igen! Hoppas också att du som inte har besökt oss än kommer att trivas på DinHundskola!

Se gärna våra nya kurser  Stadga/Inkallning, Hitta Fokus, Hundmöteskurs under ”Kurser/Vardagshunden”

Nose Work Drop In torsdag 11/10 kl. 15.00 för dig som gått minst steg II på DinHundskola! Den här dagen gör också Åsa sin sista dag på DinHundskola… 

Plats kvar i Klickerkurs med start torsdagen 25 oktober!

Söndagen 18 november har vi terminsavslutning på DinHundskola! Boka redan nu!! Vi börjar dagen med hundpromenad kl. 11.  Vi får besök av Svenska Djurambulansen som kommer att visa bilar och prata om verksamheten. Dessutom får du möjlighet att binda din egen dörrkrans med hjälp av Christina Persson från Nisses Växter och du kommer att kunna köpa julklappar av våra duktiga kursare! Lite tävlingar blir det också! 🙂 Mer info kommer! 

 

Privat coaching –  välkommen att boka tid för privat coaching med DinHund/valp! Skriv ett mail på info@dinhundskola.se med liten beskrivning så hör jag av mig per telefon eller mail ang tider. Jag bokar tider efter hand och gör allt för att hitta en tid för dig och Din Hund så snart som möjligt!

Vill du hyra anläggningen för t ex en kennelträff, trimkurs el dyl   – läs mer https://dinhundskola.se/traningshall/

TACK alla fantastiska hundar och hundägare för att ni gör DinHundskola

så positiv och levande! 

VÄLKOMNA!

Du kan följa DinHundskola på Facebook och Instagram också!

Annonser