Nyheter!


Välkommen till DinHundskola!

DinHundskola finns för Dig och DinHund som vill  gå kurs, få privat coachning, träna, släppa din hund i rastgården eller bara ta en promenad på markerna!

Nu är vårterminen här och kurserna är igång! Många av kurserna är (tyvärr) redan fullbokade, men hoppas du hittar en kurs som passar Dig och Din Hund. Du kan också skicka ett önskemål om kurs i ett mail.  Välkommen med din anmälan! 

Sommaren, juni, juli och augusti är inte planerad, men eventuellt planeras lite kurser även då! 

 Vi kommer att hålla våra kurser och träna våra hundar mestadels utomhus! Stunder kommer vi att gå inomhus i träningshallen och då får vi ta extra hänsyn i Coronatider, bl a begränsar vi antalet deltagare inomhus. Det finns handsprit både i träningshallen och på toaletten, där det också finns tvål och vatten. Stugan håller jag tyvärr stängd (för mig själv) till vidare.

NYTT UNDER VÅRTERMINEN är att

 jag inleder jag ett samarbete med Maria Olsson från företaget FRT HundFys.

Maria kommer inledningsvis att hålla en Massagekurs på DinHundskola måndagar 1 och 15 mars kl. 18 – 19.30 samt ev kl. 15 – 16.30, kostnad för hela kursen (2 tillfällen),  650:-.

Läs gärna mer https://www.frthundfys.se/massage-for-hemmabruk

Vidare kommer Maria att hålla bl a 

Aktivitetspromenader, fredagar 26/3, 16/4, 7/5 helt oberoende av varandra 

på DinHundskola under våren! Vi hoppas på ett givande och trevligt samarbete!

Dessutom kommer Sofia Wingård, som går Hundlinjen på Real Gymnasiet, Trollhättan och dessutom tävlar med framgång i Agility, att hålla en Introkurs i Agility v. 24. Läs gärna mer under ”Vardagslydnad”!

………. 

Privat coachning –  välkommen att boka tid för privat coachning med DinHund/valp! Skriv ett mail på info@dinhundskola.se med liten beskrivning så hör jag av mig per telefon eller mail ang tider. Jag bokar tider efter hand och gör allt för att hitta en tid för dig och Din Hund så snart som möjligt!

Vill du hyra anläggningen för t ex en kennelträff, trimkurs el dyl   – läs mer https://dinhundskola.se/traningshall/

TACK alla fantastiska hundar och hundägare för att ni gör DinHundskola så positiv och levande!  

Du kan följa DinHundskola på Facebook och Instagram!