Nyheter!


Välkommen till DinHundskola!

DinHundskola finns för Dig och DinHund som vill  gå kurs, få privat coachning, träna, släppa din hund i rastgården eller bara ta en promenad på markerna!

Vad tiden går  – nu närmar sig senvår och sommar och förhoppningsvis lite värme!

Jag önskar Dig och Din Hund en riktigt fin tid! 

Och med våren kommer planering av en ny termin som vi startar 1 augusti.  Hoppas du hittar en kurs som passar Dig och Din Hund. Du kan också skicka ett önskemål om kurs i ett mail.  Välkommen med din anmälan! 

 Vi håller våra kurser och tränar våra hundar mestadels utomhus! Stunder kommer vi att gå inomhus i träningshallen och då tar vi extra hänsyn i Coronatider,  bl a begränsar vi antalet deltagare inomhus. Det finns handsprit både i träningshallen och på toaletten, där det också finns tvål och vatten. Stugan håller jag stängd (för mig själv) tills vidare.

Vi tar semester  fr o m 14 juni t o m 31/7 detta året. 

Behöver du akut hjälp med Din Hund, hör av dig enligt nedan.

………. 

Privat coachning –  välkommen att boka tid för privat coachning med DinHund/valp! Skriv ett mail på info@dinhundskola.se med liten beskrivning så hör jag av mig per telefon eller mail ang tider. Jag bokar tider efter hand och gör allt för att hitta en tid för dig och Din Hund så snart som möjligt!

Vill du hyra anläggningen för t ex en kennelträff, trimkurs el dyl   – läs mer https://dinhundskola.se/traningshall/

TACK alla fantastiska hundar och hundägare för en fin termin tillsammans!  

Du kan följa DinHundskola på Facebook och Instagram!