Nyheter!


DinHundskola önskar Dig och Din Hund en riktigt

GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

DinHundskola finns för Dig och DinHund som vill  gå kurs, få privat coachning, träna, släppa din hund i rastgården eller bara ta en promenad på markerna! Vi hoppas att du kan hitta en kurs för Dig och Din Hund,  för valpen, unghunden, vardagslydnad, lydnad, rallylydnad, hundmöten, tricks med klicker, apportering eller Nose Work!

VALPTRÄFF FREDAGEN 4 JANUARI  KL. 13-14.30

Behöver du de första råden i ditt hundägande? Vill Du träffa andra med valp och låta Din Hund träffa andra valpar? Då är du välkommen till valpträff där Din Valp under ordnade former och med instruktör får umgås med andra valpar och hälsa på vuxna hundar. Det är viktigt att så tidigt som möjligt ge Din Hund chansen till bra valplek och trevliga möten. Anmäl dig via mail info@dinhundskola.se Kostnad: 250:-. Välkomna!

2019 års kurser (våren)  är planerade och hemsidan  är uppdaterad!

Kurserna startar 23/1. Vi hoppas så klart att du hittar en kurs som passar Dig och Din Hund så att vi ses igen! Hoppas också att du som inte har besökt oss än kommer att trivas på DinHundskola!

Läs gärna om våra kurser  Stadga/Inkallning,  Hundmöteskurs under ”Kurser/Vardagshunden”. Du hittar också en specialkurs för Spaniel/Retriever samt apporteringskurser under rubriken ”Apportering”. Först ut på det nya året är en Klickerkurs. Du kan också välja att lära dig använda en klicker om du går kursen Vardagslydnad i februari/mars! Så klart finns alltid både Valp- Unghundskurser och Rallylydnadskurser!

… 

Även om kursverksamheten gör ett uppehåll t o m 22/1 finns jag till för Dig och Din Hund! Välkommen att boka privat coachning via mailen! 

Privat coachning –  välkommen att boka tid för privat coachning med DinHund/valp! Skriv ett mail på info@dinhundskola.se med liten beskrivning så hör jag av mig per telefon eller mail ang tider. Jag bokar tider efter hand och gör allt för att hitta en tid för dig och Din Hund så snart som möjligt!

Vill du hyra anläggningen för t ex en kennelträff, trimkurs el dyl   – läs mer https://dinhundskola.se/traningshall/

TACK alla fantastiska hundar och hundägare för att ni gör DinHundskola

så positiv och levande!  Välkomna!

Du kan följa DinHundskola på Facebook och Instagram!

Annonser