Lydnad


LYDNADSKURSER

Vill du få en bättre ”lydnad”, en bättre relation och ett bättre samarbete med Din Hund? Se nedan eller läs då vidare om kurserna under rubrikerna Unghundskurser alt Vardagslydnad.

Vill du gå vidare till steg IV på DinHundskola där vi tränar mot Startklassen (mer lydnad). Då är kursen ”Lydnadskurs” för dig och Din Hund. Träningsplan (trädgård), grusplan och inomhushall finns.

Tävlar du i Nose Work, Rally eller Lydnad och vill hitta fokus tillsammans med Din Hund? Då är kanske vår nya kurs ”Hitta Fokus” något för dig! Se nedan.

 

”LYDNADSKURS  SPECIAL”

EN HELGKURS FÖR DIG SOM SIKTAR MOT ATT TÄVLA I STARTKLASS ELLER HÖGRE DÄR DU FÅR EN INTENSIV OCH BRA TRÄNING MED BÄSTA TINA HANSSON SOM     BL A TÄVLAR/TÄVLAT SM I LYDNAD FLERA GÅNGER OCH MED OLIKA HUNDAR.

Datum:  4 – 5 maj  -19

Tid:  Heldagar

Kostnad: information lämnas vid intresse via mail enl nedan

Instruktör: Tina Hansson

Intresseanmälan skickas till info@dinhundskola.se FULLBOKAD! 

STADGA/INKALLNING DAGTID maj -19

I denna kurs tränar vi på hundens lyhördhet och uppmärksamhet. Vi jobbar med tyst kommunikation och likaväl som Din Hund ska kunna koppla av vill vi också att den ska lyssna och vilja samarbeta i t ex en inkallning! DinHund har nu hunnit bli över 1.5 år – annars kan du börja med en Unghundskurs alt Vardagslydnadskurs!

Datum:  Onsdagar 8/5, 15/5, 29/5 

Tid: 16 – 17.30

Kostnad:  1.200:- (3  x 1.5 timma)

Instruktör: Susanne Staiger Hansson

Anmälan till info@dinhundskola.se

”HITTA FOKUS”

Datum: återkommer ev vår -19

Tid: 14 – 15.30

Kostnad: 1.200:- (3 x 1.5 timma)

Instruktör: Susanne Staiger Hansson

Intresseanmälan till info@dinhundskola.se

Annonser