Positiv förstärkning!


N1514604_10205270420191385_773252347831470158_nu har vi fått förstärkning!  Vi hälsar Helena Ottosson, Åsa Säfström och Nettan Ottoss0n välkomna till DinHundskola!

Helena är Allmänlydnadsintruktör och har utbildat sig på Hundsportgymnasiet i Forshaga. Vidare är hon utbildad Rallylydnadsinstruktör genom SBK. Hon är en mycket duktig hundägare och hundtränare och förutom hennes egna goldentik Toka, bor ytterligare 3 golden i familjen. Helena tränar och tävlar aktivt inom lydnad och retrieverjakt (apportering) och använder precis som jag, positiva träningsmetoder. Jag är säker på att hon blir en bra förstärkning på instruktörssidan!

Åsa har haft ett stort hundintresse sedan unga år. Hon har varit aktiv inom SBK och har en bakgrund och tävlingserfarenhet inom bruksgrenarna spår och sök. Åsa är en styrka som hjälpinstruktör och  tränar just nu sin unghund Isa, en perro! Förutom hund har Åsa en småskalig lammuppfödning av rasen Gotlandsfår.

Även Nettan Ottosson kommer att ha kurser hos oss! Nettan som är en mycket duktig hundägare, hundtränare, djurvårdare och som just nu tävlar framgångsrikt inom både Rallylydnad  och Jaktprov (apportering med retriever)!

IMG_6996

Vi hoppas att Helena, Åsa och Nettan kommer att trivas på DinHundskola och att alla ni kursare kommer att trivas med och lära mer av vår duktiga medarbetare!