Sommaren är kort …


det mesta regnar bort … stämmer ju nästan denna sommar! Men, med positiva tankar har det nog varit en ganska skön sommar för våra hundar och andra djur. Det är inte alltid sommaren med sol, värme och allt som följer, är det bästa för våra hundar!  Nu är det bara en sommarmånad kvar och det innebär att skol- och kursstarter snart är igång! Vi har många planerade kurser på DinHundskola den kommande terminen och hoppas så klart att du, både tidigare kursare och du som är ny kursare, vill hitta en kurs som passar dig och Din Hund!

Några kurser är redan fullbokade men det finns platser kvar i t ex Kantarellsök, Rallylydnad, Vardagslydnad m fl! Till (Stale) DinHundskola, kan du också komma för att bara ta en runda i skogen, fika med andra hundvänner eller släppa Din Hund i rastgården!

Vi kommer också att ordna gemensamma promenader och valpträffar vid sidan av kursutbudet! Vill du hyra vår träningshall för egen träning eller med  din lokala förening är du välkommen! Tid för privat coaching, anmälan till kurser eller hyra av träningshallen bokas genom mail till info@dinhundskola.se . Välkommen att läsa mer om mina kurser, med en anmälan eller ett besök!
IMG_4311