Nyårslöfte eller nyårsmål


Har du nåt nyårslöfte? Jag har inte på många år lämnat något nyårslöfte. Däremot är det ju spännande att sätta mål för året. Vad har du för mål och önskningar? Det kommande året har jag som mål att starta min Lucky i Startklass Lydnad och att starta på Working Test (jaktapportering). Jag har också en förhoppning att klara anlagsprovet i viltspår! Så, nu har jag att göra och detta vid sidan av att instruera, hjälpa er alla fina kursare med era hundar. Vi har många kurser planerade under terminen och det finns en del platser kvar. Först ut är en Klickerkurs  – önskar verkligen att alla fick upptäcka finessen med att använda en klicker i hundträningen! 🙂 Som vanligt blir det flera Valp- Unghunds- och Vardagslydnadskurser som ni vet ligger mig varmt om hjärtat. Eftersom jag haft retriever- och spanielraser sen 1973, har jag hållit på mycket med apportering och älskar att få dela med mig av denna härliga hundaktivitet. Under våren blir det både en grund- och fortsättningsgrupp. Rallylydnad är en populär hundsport och nu är det flera av kursarna som tävlar och visar fina resultat på banorna. Vill du också gå en kurs? Vi vet ju att våra hundar har ett fantastiskt luktsinne – det kan du använda i sporten Nose Work där hunden lär sig leta efter t ex eukalyptus. Du ångrar dig inte om du går en kurs och hundarna älskar det! Vi kommer också att ha gäst-instruktörer under våren! Mer info kommer! Hoppas du hittar en kurs som passar dig och Din Hund, läs gärna mer under rubriken kurser!

GOTT NYTT ÅR!