Höst


När man kommer en bit framåt i livet kommer reflektionerna oftare…

Så nu har jag kommit fram till, och har möjligheten, att helt enkelt jobba lite mindre. Det betyder att jag fortsatt kommer att driva DinHundskola precis som tidigare på vårt fina Stale, Bokenäs, men kommer att ta mer ledigt vinter- och sommartid. Det innebär att verksamheten kommer att bli mer säsongs-  i stället för terminsbetonad.

Det innebär också att jag tyvärr inte har möjlighet att ha vår duktiga instruktör, Åsa Säfström, fortsatt anställd samtidigt som Åsa nu vill gå vidare till annat jobb. Förhoppningsvis hittar vi en bra lösning för fortsatt samarbete! Jag är säker på, att ni precis som jag, vill tacka Åsa för en givande, trevlig och lärorik tid tillsammans och vi önskar henne all lycka till i framtiden!

Jag vill alltså på detta sätt meddela Dig – intresserade, duktiga och trevliga kursare – att kurserna fortsätter men med uppehåll december – januari samt lite längre sommarledighet. Självklart tar jag, som tidigare emot dina önskemål om kurser och givetvis är du som vill ha privat konsultation välkommen att höra av dig, helst via mejl. Jag kommer att ha en viss form av jourverksamhet (typ kolla mejlen varje dag) :-)!

Ja, just det! 🙂 Nu undrar ni vad jag ska göra med all ledig tid…. Den ska i första hand gå till min familj! Jag ska också lägga mer tid på mina hundar och framför allt på min nya lilla Lucky som älskar att arbeta! Bild –  Åsa med en ”lånehund” på vårt fina Stale.