För valpen

Valpkurs för valpar 3 – 7 månader

Gå kurs med Din Valp när den är 3 – 7 månader!

Här lägger vi grunden till en bra relation och vardagslydnad. Jag delar med mig hur du kan träna Din Hund med positiva metoder. Hur och när vi belönar hunden. Vi håller till i skogen varierat med träningsplan eller i träningshallen. Vid varje tillfälle ingår också teori med ”frågor och svar” över en fika i stuga eller trädgård.

Vi går igenom kontaktövningar, gå-fint-i-koppel/följsamhet, inkallning, sitt och ligg kombinerat med valpens behov av lek, balans- och nosövningar m m!

Vi låter också valparna träffas i lek under ordnade former. Då passar vi på att lära oss  ”hundspråk”!

VALPKURSER I SOMMAR

Kommer att hållas av Sofia Back, Lilla Hundskolan.  Se mer info nedan.

Kursbeskrivning:
”Får du hem en ny bästis i sommar?
 Varmt välkommen på valpkurs i juni eller juli! Vi lär känna våra valpar och lägger grunden för ett långt, superroligt liv tillsammans!
Jag lovar även valplek, fika och frågestunder! Och massor av skratt!”

Vem är jag?
”Jag heter Sofia Back och examineras som hundinstruktör via Hundens Hus i augusti 2022. I sommar tar jag studenten från Realgymnasiets Hundprogram. Som del i min utbildning har jag under 2 års tid praktiserat hos Susanne på DinHundskola och lärt mig massor av hennes kurser och hennes tänk kring hundträning! Detta har varit ovärderligt för min utbildning. Under senaste året har jag även drivit mitt UF-företag Lilla Hundskolan -”Snäll hundträning för bästa vänner”, där jag främst hållit i agilitykurser för barn och ungdomar med deras hundar. Jag är agilitytjej i grunden och älskar all typ av snäll och belöningsbaserad hundträning! Jag hoppas att vi ses i sommar!”

Valpkurs I,  juni -22

Datum: 13/6, 14/6, 15/6, 20/6, 21/6

Tid: 18:00 – 19:30

Plats: V. Stale, Bokenäs

Kostnad: 1 000 kr. Betalas på plats genom swish eller bankgiro.

Max antal hundar 5, minst 4, FULLBOKAD!

Valpkurs II,  juli -22

Datum: 4/7, 5/7, 6/7, 7/7, 8/7

Tid: 11:00 – 12:30

Plats: V. Stale, Bokenäs

Kostnad: 1 000 kr. Betalas på plats genom swish eller bankgiro.

Max antal hundar 5, minst 4, FULLBOKAD!

Valpkurs augusti  -22

Datum:  Lördagar 27/8, 3/9, 17/9, 24/9, 8/10 OBS datum!

Tid: 11 – 12.30

Plats: V. Stale Bokenäs

Instruktör: Susanne Staiger Hansson

Kostnad: 1.700:- (5 x 1.5 timmar)

Anmälan till info@dinhundskola.se   FULLBOKAD!

Valpträff/Valplek för valpar 10  –  16 veckor

Behöver du de första råden i ditt hundägande? Vill Du träffa andra med valp och låta Din Hund träffa andra valpar?

Väntar du på Din Valp och vill veta lite mer redan valpen flyttar hem till dig – är du också välkommen!

Då är du välkommen till valpträff där Din Valp under ordnade former och med instruktör får umgås med andra valpar och hälsa på vuxna hundar. Det är viktigt att så tidigt som möjligt ge Din Hund chansen till bra valplek och trevliga möten. Ett bra hundspråk lägger grunden till en trygg och trevlig vuxen hund! Här får ni också tips och råd om träning under valpens första månader och teori ang valpens utvecklingsperiod. Tid för dina frågor finns givetvis också! Vi är både ute samt inomhus i träningshallen. Du kan välja att vara med vid ett eller flera tillfällen.

Datum:  Måndagen 6/6, torsdagen 14/7 samt söndagen 14/8

Tid: 11 – 13

Plats: V. Stale Bokenäs

Kostnad:  300:-/gång (minst 5 deltagare)