Fästingarna har vaknat!


Idag har jag tagit årets första fästning på min Ice!  När våren äntligen knackar på dörren och vi ser fram emot att vistas i skog och mark väntar fästingarna med tråkiga sjukdomar som följd. Nu är det snart dax för fästingmedel/halsband igen! Nu rekommenderas också att vi ska avmaska våra hundar en gång i månaden med tanke på dvärgbandmasken! Jag längtar i alla fall tills jag kan träna och njuta i skogen tillsammans med mina hundar! Hoppas att Din Hund också får vistas i skogen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s