Träna hund?!


I veckan fick jag frågan ”tränar du dina hundar mycket”?  Ja, det gör jag, var mitt spontana svar! För visst tränar jag mina hundar varje dag, fast på olika sätt. Jag anser att vi måste träna/jobba med våra hundar dagligen, dels för att de ska må bra, dels för att dom är hundar/djur som annars går sin egen väg. Det är inte som med våra barn att vi har dom en ” tid  till låns” och sedan släpper taget!

Under varje promenad uppstår nya situationer, nya hundmöten, nya människomöten, nya ljud, nya fordon, nytt väder, ny miljö, nytt underlag att gå på mm!  Om vi tar till vara alla våra vardagssituationer till att ”träna hund”, får vi en bra relation och förhoppningsvis mår Din Hund bättre!

Vill du följa mig och mina hundar i vår vardagsträning och träning här på bloggen är du välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s