Veckoträning


Denna veckan har  min hund Chilly, 1½ år har lärt sig att öppna skåp detta med hjälp av klicker. Mina hundar älskar att ”jobba” en stund då och då med hjälp av klickern och tycker Mina Hundar att det är roligt så blir det ju även roligt för mig!

Jag håller klickerkurser regelbundet för dig som vill klickerträna Din Hund! Just nu håller jag två fullsatta kurser.

I skogen har vi tränat apportering denna veckan. För att få mina hundar att bli kreativa, vara uppfinningsrika och våga arbeta självständigt, har vi tränat apportering med ”hinder”. Som t ex att gå från strand, genom öppet vatten till isen. Eller att ta sig upp och över en bergskam, eller att ta sig upp på stora stenar mm.

Samtidigt blir det träning i passivitet eftersom jag gärna har  båda mina hundar med mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s