Vem belönas mest?


Vi instruktörer, tränare och coacher pratar och tjatar hela tiden om belöningar.  För att nå framgång med Din  Hund krävs belöningar!

Vad är bästa belöning för Din Hund? Är det korvbiten, klappen, ditt leende , bollen eller kampleken? Eller är det kanske att få springa lös en stund – att sträcka ut på ängen eller att kasta sig i vattnet som lockar? Kanske är det är få lukta just på den platsen som Din Hund så gärna vill undersöka eller kanske hälsa på den hund eller människa som ser så trevlig ut?

Vad är då bästa belöningen för dig som matte/husse eller tränare? Jo, så klart när du känner att Din Hund har förstått precis vad du menar och också klarar av att utföra det du ber om!

För relationen hund-människa handlar om förståelse!

För  mig som instruktör och hundcoach då?   Den stora  belöningen är  när en relation rättas till mellan ägare och hund och jag kan se att både människa och hund mår så mycket bättre!

Av belöning blir du motiverad – av motivation når du framgång – av framgång föds självförtroende – av självförtroende vill och vågar  du mer, vare sig du är hund eller människa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s