Ny termin!


Det där med nyårslöften är inget för mig, inte ens när det gäller att ”blogga mera”. Det är klart att jag kan skylla på att tiden inte räcker till, men det är nog så att vi väljer vad vi helst vill göra. Jag väljer hellre en hundpromenad eller en stund träning med mina hundar än att sätta mig vid datorn. Jag har också valt att tillbringa kvällarna och helgerna för att träffa er alla trevliga hundägare och goa hundar, på Stale DinHundskola och har just nu 7 kurser igång. Varje vecka kommer nya och trogna hundägare för träning! Jag är så tacksam för det förtroende jag får av er alla! Det är verkligen inspirerande att få dela med sig av tankar och erfarenheter och se er växa i relationer och hundträning! Välkomna till en ny termin!IMG_5964

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s