Träningslokal!


 

Nu är jag då äntligen inflyttad i min träningslokal, 200 m2, i Berghogen, Bokenäs Uddevalla. Här finns också en inhägnad gård där du kan träna Din Hund! Jag hoppas att detta ska bli en trevlig  kurs- och mötesplats för alla hundvänner!

På bloggen kan du regelbundet  se  när jag har öppet för dig och Din Hund!

Välkomna!

 • Det ser ju jättefint ut! Ljust och härligt…detta blir kanonbra träningslokal!! Kanske Pudelklubben kan boka in sig någon gång.Kram Anne-Sofie!

 • Då är det bara att önska Lycka till!
  Det ser jätte trevligt och fint ut. Hoppas på många trevliga kurser här ;0)
  Kajsa

  • Hej Marie!!
   Tyvärr är jag inte kvar i den lokalen! Nu är jag på en gård som heter Stale, lite längre ut på Bokenäs. Där har jag än så länge egna marker, skog och ängar, belyst träningsplan, stuga och en inhägnad rastgård! Planerar en ev träningslokal inför nästa vinter! Välkommen att hälsa på mig! /Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s