Tröstande hundar!


Alltid finns dom där, våra älskade hundar! När vi är glada, när vi är arga, när vi trötta kommer hem från jobbet, när vi har en dålig dag, när vi har lust att träna, när vi vill tävla och när vi är ledsna.

För en vecka sedan gick min kära svärmor bort. Det blev en helg med familjen i tårar. Visst känner våra hundar av när vi är ledsna och är den bästa tröstaren.

Jag glömmer aldrig mitt första besök hos min blivande svärmor – hur jag ringer på dörren och hon öppnar och ställer direkt frågan – Usch, är det du som har hundar?

Så började vår 36 år långa relation. På köpet fick hon också  mina hundar som hon fullkomligt kom att dyrka. Och det var ömsesidigt! Mina hundar, som har blivit några under åren, fullkomligt ylade av glädje när dom träffades.

Visst är det härligt att vi kan ändra vår inställning till hunden, genom att få komma nära och lära känna!

Jag och mina hundar kommer att sakna henne!

En kommentar

  • Åh, Susanne så härligt skrivit med så mycket värme. Våra fyrbenta vänner finns där när vi behöver dem som mest, och även de som säger usch till våra vänner i början, brukar finna dem mycket svåra att motstå med all den villkorslösa kärlek, glädje och tillgivenhet som dom ger oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s