GLAD PÅSK!


Glad påsk önskas alla hundvänner! Apropå påsken, ägg, kycklingar och hönor går mina tankar till chicken camp och den härliga upplevelsen. Idag satt jag mig och såg en stund på filmen jag tog när jag tränade hönor. Tänk när hönan rätt var det var blev lite okoncentrerad och helt plötsligt släppte ett ägg på bordet, mitt under träning!

Så nu är anmälan skriven till nästa kurs/steg, Chicken Camp 2 i Borlänge. Den 14- 18 september får jag lära mig signaler och signalkontroll för Bob Bailey, USA, som är instruktör på House of Learning då!

Om du är nyfiken på att träna hönor och varför – läs mer på http://www.house-of-learning.se

Ice och Chilly njuter av att kunna bada igen! Tänk på att  Din Hund blir lika varm dessa dagar i april som mitt i sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s